Detectives Barcelona Telf: 93.515.61.61 o 667.788.245 I Email: info@detectivesbonell.es
DETECTIVES BARCELONA - A.D.B. INVESTIGADORES Telf: 93.515.61.61 Móvil ó Whatsapp 667.788.245

Pensions alimentàries i compensatòries

Pensions alimentàries i compensatòries
26 de octubre de 2015 A.D.B INVESTIGADORES |Detectives en Barcelona

Pensions alimentàries i compensatòries

En ADB detectius privats dirigim les nostres investigacions a l’obtenció de proves per obtenir una pensió compensatòria o, si s’escau la revisió a l’alça oa la baixa de la mateixa.

Les condicions de les pensions solen canviar amb el temps a causa de les circumstàncies personals. La separació matrimonial o de parella de fet, pot afectar l’economia d’un d’ells pel que fa a l’altre empitjorant la seva situació econòmica.

Aquest perjudicat, tindrà dret a rebre una compensació per l’empitjorament que ha patit pel que fa a la seva situació econòmica anterior.

La mateixa vindrà regulada per un conveni que pot consistir en una pensió temporal o per temps indefinit, sent els tribunals els que la determinin a falta d’acord entre les parts tenint en compte una sèrie de circumstàncies.

ADB Detectius aporta les proves necessàries en el seu informe que acreditarien la situació laboral real de l’altra part. Vam demostrar treballs en «B», facturacions reals, controls de clientela i de despesa, etc.

Els resultats obtinguts es veuran reflectits en el nostre informe de Detectius, per a la seva utilització legal en els tribunals competents.

Contacti amb nosaltres

Su nombre (requerido)

Su Email (requerido)

Asunto

Teléfono

Su mensaje

Investigadores Privados Barcelona. Seriedad. Eficacia. Resultados