Detectives Barcelona Telf: 93.515.61.61 o 667.788.245 I Email: info@detectivesbonell.es
DETECTIVES BARCELONA - A.D.B. INVESTIGADORES Telf: 93.515.61.61 Móvil ó Whatsapp 667.788.245

Investigació de ludopaties

Investigació de ludopaties
26 de octubre de 2015 A.D.B INVESTIGADORES |Detectives en Barcelona

Investigació de ludopaties

La ludopatia consisteix en un trastorn en el qual la persona es veu obligada, per una urgència psicològicament incontrolable, a jugar-se diners de forma persistent i progressiva, afectant de forma negativa tant la vida personal, social, familiar i vocacional, com també a nivell econòmic .

Per als jugadors compulsius, apostar esdevé quelcom patològic, amaguen i neguen el seu problema, cada vegada necessiten més diners, de manera que es veuen obligats a enganyar i mentir als seus éssers estimats per aconseguir-ho i poder seguir jugant.

Els amics i familiars del ludòpata són els que notaran un canvi de costums, canvi de caràcter, conductes estranyes, etc.

És el moment de poder actuar, ADB detectius privats l’ajuda a poder detectar el problema, aconseguir imatges, proves, evidències, per poder analitzar el problema amb el seu ésser estimat i afrontar-lo.

Cal no oblidar que la ludopatia és una malaltia que ha arruïnat a milers de famílies.

Si tem que aquest problema pugui estar afectant a un ésser estimat, no esperi a perdre-ho tot, actuï quan abans, ADB detectius privats pot ajudar-lo.

 

Contacte con nosotros

Su nombre (requerido)

Su Email (requerido)

Asunto

Teléfono

Su mensaje

Investigadores Privados Barcelona. Seriedad. Eficacia. Resultados