Detectives Barcelona Telf: 93.515.61.61 o 667.788.245 I Email: info@detectivesbonell.es
DETECTIVES BARCELONA - A.D.B. INVESTIGADORES Telf: 93.515.61.61 Móvil ó Whatsapp 667.788.245

Detectius d´ Infidelitats a Barcelona

Detectius privats Barcelona - Adb Detectives - Especialistes en recerca i localització de proves.

Infidelitats
26 de octubre de 2015 A.D.B INVESTIGADORES |Detectives en Barcelona
infidelitats barcelona detectius privats

Infidelitats de parella.

Els detectius i les infidelitats a Barcelona

Si ha arribat fins aquí és que alguna cosa que funcionava ja no funciona, les relacions de parella es poden trencar soles o pot ser que una tercera persona ajudi en aquesta ruptura.

La qual cosa no és que ens alegre, però si podem demostrar que és aquesta la raó, sabrem que ha passat de «veritat».

Davant d’una possible infidelitat de parella, la veritat s’amaga als nostres clients, són els primers a estar enganyats, no és cert, aquestes boig, etc …. és el que solen sentir de l’altra part.

Normalment, quan una persona ens contracta està bastant segura que la seva parella l’està enganyant, però necessita la prova gràfica, la foto, la imatge que ho confirmi, per afrontar-enfront de la seva parella o familiars propers que ho solen negar.

El 80% de les investigacions d’una possible infidelitat acaben demostrant que el client tenia raó, ja sabia la veritat.

detectius infidelidats barcelona

Els casos d’infidelitats a Barcelona es resolen en un percentatge molt elevat.

Plà d´acció:

Un cop conegut el cas, planificat, el detectiu privat després d’escoltar i fer les preguntes adequades al client, planifica i concreta els mitjans necessaris per a la investigació i segons la planificació, els dies concrets, les hores i el lloc podem calcular el pressupost. El detectiu tractarà amb la màxima discreció, sensibilitat i serietat tota la informació personal i familiar del client, complint sempre amb la normativa legal.

Habitualment les infidelitats de parella s’investiguen amb un detectiu privat especialitzat en infidelitats que realitza un seguiment el dia adequat, amb la intenció d’obtenir les proves vídeogràfiques, i fotografies, que ho acreditarien.

En finalitzar la investigació, ADB Detectius privats Barcelona li farà lliurament al seu client de l’informe de les activitats de la persona a investigar, confidencial, detallat i documentat gràficament amb totes les imatges gràfiques o videogràfiques captades que acrediten o desmenteixin la infidelitat de la parella.

Infidelitats a Barcelona?

ADB detectius d´ infidelitats

Respostes!

Investigadores Privados Barcelona. Seriedad. Eficacia. Resultados