Detectives Barcelona Telf: 93.515.61.61 o 667.788.245 I Email: info@detectivesbonell.es
DETECTIVES BARCELONA - A.D.B. INVESTIGADORES Telf: 93.515.61.61 Móvil ó Whatsapp 667.788.245

Mútuas y compañías aseguradoras

Detectives privados Barcelona - ADB Detectives - Especialistas en búsqueda y localización de pruebas .

ADB Detectius privats Barcelona – Mútuas i companyias asseguradoras

En ADB detectius privats ens hem especialitzat, a través dels anys, a asseguradores, treballant amb els departaments d’Anti Frau, portant a terme investigacions sobre sinistres, reclamacions per robatoris, incendis, accidents, danys tant en les branques de llar, automòbil, vida, seqüeles, lesionats, etc.

Realitzem els nostres informes per ajudar al tramitador de l’expedient a prendre una correcta decisió, basada en la veracitat o no del sinistre en qüestió.

Un cop rebuda la sol·licitud d’intervenció, el nostre equip es posarà a treballar en el sinistre a través del nostre mètode d’investigació que ens garanteix uns resultats òptims.

Comptem amb la inestimable col·laboració d’un metge especialista en valoració del dany corporal, especialista en Medicina Legal i Forense acreditat pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, ​​Col·legiat 27071

Segons publica un estudi de l’Associació d’Investigació Cooperativa entre Entitats Asseguradores (ICEA), cada euro invertit en la investigació de presumptes fraus suposa un estalvi de 42 euros.

Com es pot observar, l’activitat investigadora d’una agència de detectius privats com ADB Detectius, és de summa importància per lluitar contra el frau en l’àmbit de les Mútues i asseguradores.